J.Lo dan Mark Anthony Nyaris Bercium

dan , begitu lah telah disiarkan oleh mStar Online. jadi, joey39 pun kongsikan jugak di sini artikel terbitan mStar Online tersebut. Baru nyaris jer, kalau betul-betul bercium pun apa salah nya kan, selebriti antarabangsa, bukan nya ada ketidak biasaan untuk menunjukkan kemesraan di khalayak ramai. tambah-tambah lagi J.Lo dan ni kan pernah bersama sehingga ada anak, sebagai suami isteri yea. jadinya, tidak ada kepelikkan jika mereka berdua nie tonjolkan kemesraan mereka. Hehehe…pandai-pandai jer si joey39 nie yea memberi pandangan. Jangan dilayan sangat ek, adalah lebih baik kita langsung ke artikel mStar Online di bawah ini.
J.Lo dan Mark Anthony
J.Lo dan Mark Anthony
SEJAK bercerai, Mark Anthony dan Lopez kembali bersama di atas pentas Q’Viva The Chosen yang diadakan di Mandalay Bay pada Sabtu lalu.. Kemesraan yang ditunjukkan mereka cukup membuatkan penonton menjadi kecoh.
Menurut laporan Dailymail, pasangan itu tampil bersama berpegangan tangan sambil menyapa para penonton.
Di depan ribuan penonton itu juga Jennifer telah melambai tangannya dan kemudian memeluk bekas suaminya itu, begitu juga dengan Mark.
J.Lo dan Mark Anthony
J.Lo dan Mark Anthony
Pada ketika itu, wajah Mark begitu rapat dengan Jennifer atau lebih mesra dengan panggilan J.Lo, sehingga kedua-duanya tampak seperti ingin bercium.
Bagaimanapun, ciuman itu hanya terkena di pipi J.Lo sebagai tanda ucapan selamat terhadap kejayaan program tersebut.
Sejak mengumumkan perceraian tahun 2011 lalu, pasangan ini telah sama-sama menjalin hubungan dengan orang lain. J.Lo sendiri ketika ini mempunyai hubungan dengan penari latar berusia 24 tahun bernama Casper Smart.
sumber: mStar Online

No comments:

Post a Comment

Download