Rumah pelacuran ini sedaikan perempuan dari planet lainTRIBUNNEWS.COM - Sebuah rumah pelacuran di Nevada, Amerika Syarikat (AS), membuka pusat pelacuran bertema sains fiksyen terutama bagi lelaki yang ingin meniduri perempuan dari planet lain.


Dilansir Daily Mail, Isnin (26/12/2011), pemilik rumah itul bernama Dennis Hof menamakannya The Area 51 Alien Cathouse dengan menyediakan perempuan dengan berdandan ala tokoh alien terkemuka dari filem box office seperti Avatar.


lelaki yang juga dikenal sebagai bintang televisyen ini dikenal dengan acaranya di HBO bertitel Moonlite Bunny Ranch sudah menyediakan lahan di wilayah barat laut Las Vegas. Rumah pelacuran ini menyediakan merchandising menampilkan manusia bertubuh kecil dan staf serta perempuan yang didandani seperti alien. Bekas mucikari ternama Hollywood dikhabarkan mereka kostum dan juga dekor dari rumah bordil tersebut.


Perempuan yang bekerja sebagai pelacur akan dicat tubuhnya menjadi hijau. Nevada satu-satunya negara bahagian di AS yang membolehkan bisnis pelacuran.


sumber : borakkosong

No comments:

Post a Comment

Blog Archive

Download